Alle comfort, met dank aan de zon

Het Remeha Zonneboiler Comfort Systeem is de moderne oplossing voor comfortabele warmte. Het systeem maakt namelijk gebruik van gratis zonnewarmte en helpt zo brandstof te besparen en de CO2-uitstoot te verminderen. Dit is financieel aantrekkelijk en draagt bij aan een gezondere leefomgeving.

Kortom, het Remeha Zonneboiler Comfort Systeem biedt een wereld aan voordelen, met dank aan de zon.


Complete oplossing

Het Remeha Zonneboiler Comfort Systeem biedt in alle opzichten een complete oplossing. Het omvat de Zenta zonnecollector en zonneboiler, een energiezuinige Calenta, Avanta of Quinta HR-combiketel en een iSense of Celcia kamerthermostaat/regelaar. Al deze onderdelen zijn met zorg geselecteerd en perfect op elkaar afgestemd.


Altijd royaal warm water

De werking van het Zonneboiler Comfort Systeem is even ingenieus als simpel. De zonnecollector zet zonlicht om in warmte die wordt opgeslagen in de zonneboiler. Zo kunt u altijd beschikken over een royale voorraad warm water.
Bekijk hier het werkingsprincipe van het Remeha zonneboilersysteem.


Overal toepasbaar

De zonnecollectoren kunnen zonder grote ingrepen op een plat dak, of geïntegreerd in een schuin dak worden geplaatst. Het systeem neemt weinig ruimte in, werkt eenvoudig en is onderhoudsarm. Kortom, het Remeha Zonneboiler Comfort Systeem biedt een wereld aan voordelen, met dank aan de zon.